Köztudott, hogy a Vuitton Ház által tervezett legnépszerűbb utazótáska a Keepall, mégis vannak, akik úgy gondolják, hogy a fent említett táska túlzott gyakorisága miatt, nem tükrözi kellőképpen viselője stílusát, személyiségét. Erre az esetre tervezte meg a LV a  klasszikus Monogram Canvas vászon - marhabőr Evasion utazótáskát, mely rendkívűl kifinomult és nőies; tökéletes kiegészítője az elegáns megjelenésnek. 

A táska dupla cipzárral nyitható, ezáltal láthatóvá válik a hatalmas belső tér, illetve alul, a szintén dupla cipzárral ellátott cipő tartó rekesz. A táska elején találunk egy  kisebb méretű zsebet, illetve aranyszínű sárgaréz szerelvényeket, melyek kiválóan beleillenek a táska által sugárzott eleganciába, stílusba. A mérteket tekintve egy 37 cm x 41 cm x 25 cm-es táskáról van szó, mely teljes mértékben megkönnyíti az utazást. Az eladási ára 995 Euro.

A bejegyzés trackback címe:

https://louisvuitton.blog.hu/api/trackback/id/tr131792940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása