"Luxuskülönlegességek"

2010.02.14. 19:26

Az kukazsákos cikk megírása után, úgy gondoltam beleásom magam a luxuskülönlegességek, mondhatni teljesen felesleges termékek témakörébe. Nem csak a Vuitton-nál, hanem más nagy divatcégnél, tervezőnél találtam számtalan olyan, használati eszközt, amelyet saját logójukkal ellátva népszerűsítenek. Nem meglepő már, a monogramos pendrive, számológép vagy mobiltelefon, de amellett, hogy ezek a mindennapi cikkek, teljesen megegyeznek név nélküli kistestvéreikkel, a luxuscikkek árának töredékéért beszerezhetőek. Kérdés, hogy kell-e nekünk ennek ellenére, az a kis plusz jelzés, vagy megelégszünk a tökéletesen működő nevenincs termékkel?

Kifejezetten a VIP vásárlók számára tervezett  monogramos evőpálcikák. Először csak ajándéknak szánták a törzsvásárlók számára, később azonban a nagy sikerre való tekintettel forgalomba hozták őket. A LV logóval ellátott fadobozban összesen 4 darab pálcika kap helyet, melyeket rózsafából készítettek el. Mindegyik dobozkát kézzel faragták és csiszolták a márka minőségének megfelelően tökéletesre. Mindenképpen ízléses termék, de felmerül a kérdés, hogy ki áldoz evőpálcikákra 450$-t?

 

Úgy gondolom a Louis Vuitton sebtapaszok, mindenképpen említésre méltóak. A termék eredeti bőrből készült, vérzéscsillapító anyaggal van bevonva és több orvos által ki lett vizsgálva, akik úgy vélik, hogy a valódi bőr jobban gyógyít, mint a hagyományos, szőtt anyagból készült gyógytapaszok. A tervezők nagy gonddal és precizitással alkották meg számunkra a tapaszt, mely minden bizonnyal a világ egyik legelegánsabb darabja lett. A Louis Vuitton tapasz azonban, közel 15 dollárba kerül, azaz majdnem 4000 forintba, és ennyiért csak egyet tehetünk fel felhorzsolt kezünkre...

A bejegyzés trackback címe:

https://louisvuitton.blog.hu/api/trackback/id/tr251758132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása