Lassan, de biztosan kezdetét vette a tavasz, sokunk kedvenc évszaka, hiszen ilyenkor a szekrény mélyére kerülhet a nagykabát és a bundás csizma, kezünk ügyébe pedig a vidámabbnál vidámabb, lenge tavaszi ruhadarabok. A legígéretesebb tavaszi fogások terén,  a Louis Vuitton ismét a topon van - többek között az Idylle Kollekció érdemli meg a figyelmünket, bár a vélemények a termékekkel kapcsolatban teljesen megoszlanak.

A tervezők jelenleg többek között, teljesen új termékekkel, illetve a klasszikus darabok átdolgozásával álltak elő. Nem feledkeztek meg a sokoldalú Speedy 30-ról sem, mely talán a legkelendőbb termék mind közül. A klasszikus Speedy-sziluettet megtartva, és a Monogram Idylle vásznat felhasználva, igazán tavaszias, mégis tökéletesen elegáns táskát sikerült alkotni. Az újratervezett, praktikus vállpántokkal kiegészített Speedy, úgy gondolom teljes mértékben el fogja nyerni a fiatalok tetszését, hiszen kimondottan modern, városi viseletre lett tervezve.

Ettől függetlenül ne feledkezzünk meg, a Romance, illetve a The Elegie táskákról sem. A Romance válltáska, - mint a kollekció minden egyes darabja - 3 színváltozatban került forgalomba, úgy mint: Encre - kékes szürke; Fusian - barnás arany; Sepia - poros rózsaszín. A Romance táska klasszikus, régi korokat idéző aranyszínű nyitó - csattal van ellátva, mely méginkább hozzájárul a termék elenganciájához. Emellett igazán praktikus darabról van szó, hiszen a kimondottan tágas belső tér mellett, kettő külső oldalzsebbel is felszerelték.

(http://kepfeltoltes.hu/100307/Monogram_Idylle_Romance_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

A személyes kedvencem az Elegie táska, amely nagy hasonlóságot mutat a tavalyi évben megjelent Monogram Mini Lin Angele-vel. A darab megfelelő választás a mindennapokra, de ugyanakkor tökéletes viselet, egy utazáshoz, vagy elegánsabb összejövetelekhez. A  táskát a romantikus Monogram Idylle vászon, a finoman kidolgozott részletek, és a sokoldalú viselhetőség, nélkülözhetetlen, mindennapi darabbá teszik.

(http://kepfeltoltes.hu/100307/vuitton_idylle_collection_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

A bejegyzés trackback címe:

https://louisvuitton.blog.hu/api/trackback/id/tr571816265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása