Tudom, hogy számtalan oldalon publikálták már a Vuitton ház legújabb őrült termékét, de nem hagyhatom szó nélkül én sem. Sokan meghökkenve, illetve felháborodva tekintenek a legújabb kreációra, mégis úgy gondolom, hogy százával lesznek fanatikus rajongók, akik alig várják majd, hogy megkaparinthassanak egyet.

Mindenesetre, elgondolkodtató a dolog. Nem is tudom hogy a tervezőket, vagy a terméket büszkén hordók hitelességét kérdőjelezzem-e meg inkább. Talán Marc Jacobsnak tényleg igaza lehetett, amikor azt mondta: "There is this huge cult following of almost crazy people at Vuitton who just want whatever they buy to be exclusive."

 

A termék várhatóan márciusban jelenik meg hivatalosan, a vállpántok levehetőek, így a az UV narancs szalagnál fogva is hordható lesz a táska. A darab a 2010 tavasz-nyári női kollekció részét képezi, bár sokan tekintenek rá unisexként. A várhatóan két színben - emerald és mokka - megjelenő táskának igen magas lesz az ára, megkőzelítőleg 1960$ darabonként. Az első ránézésre műanyagnak tűnő anyag tulajdonképpen egy lakkal bevont erős vászon, amely vízhatlan. A "különleges" táskák elsősorban a japán közönséget célozzák meg, várva, hogy a szélsőséges ízléséről hírhedt országban nagy számú rajongóra találnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://louisvuitton.blog.hu/api/trackback/id/tr211757999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása