Sokan észrevehettétek már, hogy egyre szélesebb körben kezd el terjedni a "clutch-ok"  hétköznapi használata. Korábban ezeket a kisebbnél kisebb borítéktáskákat kizárólag elegánsabb összejövetelek, illetve színházi látogatások alkalmával viseltük, az utóbbi időben azonban teljes mértékben mindennapi életünk részévé váltak.

Ennek szellemében, a divatház 2009 végén egy teljesen új és méltán különleges darabot tett hozzá a klasszikus multicolore táska kollekcióhoz. Takashi Murakami és a LV közötti szoros együttműködés által, a vászon tökéletesen testesíti meg a divat és a művészet összeolvadását, a szóban forgó termékeknél is. A cég minden alkalommal igyekszik valami újat alkotni a klasszikus elemek megtartása mellett, melyre talán a legjobb példa a Monogram Multicolore Courtney Pochette.

A fényes és teljes mértékben nőies Courtney Clutch nagyszerűen testesíti meg a kifinomult mégis feltűnően modern stílust. A táska természetesen, fehér és fekete színben is kapható, ez utóbbi viselését azonban leginkább a Rock'n Roll életstílus rajongóinak ajánlanám. A mérteket tekintve a táska 28 cm x 17 cm x 7 cm nagyságú,  melynek belső terében egy cipzárral elhatárolt részt, illetve 6 hitelkártya tárolására alkalmas rekeszt találunk. Ára: 815 Euro

A bejegyzés trackback címe:

https://louisvuitton.blog.hu/api/trackback/id/tr721911598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása