Személyre szabott LV - táska

2010.02.27. 16:05

A LV ház egy teljesen új és különleges szolgáltatással állt elő, melynek segítségével - online - személyre szabott táskát, illetve bőröndöt tevezhetünk saját magunknak. A Louis Vuitton hivatalos weboldalán minden szükséges információt megtalálhatunk ezzel kapcsolatban - Mon Monogram címszó alatt. A program segítségével egyedi Speedy retikült, Keepall utazótáskát, vagy Pegase 55 bőröndöt tervezhetünk. A variációs lehetőségek szinte kimeríthetetlenek, így nem kell attól félni, hogy az általunk tervezett darab minduntalan szembejön majd velünk az utcán.

Tizenhét különböző színből választhatunk, és ezután még azt is eldönthetjük, hogy függőleges vagy keresztcsíkozást szeretnénk, természetesen ezalatt az oldalon folyamatosan nyomon követhetjük, hogyan néz ki az általunk tervezett darab. Ez még azonban mindig, nem minden, hiszen ezen kívül akár még a saját monogramunkat is megjeleníthetjük a táskán.

 

Úgy gondolom sokan ábrándoztak már arról, hogy milyen lenne egy olyan táskát kézbe venni, ami csak Rólunk szól, amibe beleadtuk a saját terveinket, vágyainkat, elképzeléseinket. Mégis azt kell, hogy mondjam, nem biztos, hogy ez teljes mértékben megér ennyi pénzt, hiszen még mindig a Louis Vuittonról beszélünk. Ettől függetlenül a kezdeményezés véleményem szerint nagyon jó, biztos vagyok benne, hogy rengetegen fognak élni a lehetőséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://louisvuitton.blog.hu/api/trackback/id/tr131794980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása