Louis Vuitton - Courtney MM

2010.02.27. 14:59

2009-ben a LV a klasszikus Multicolore kollekciót számos új elemmel egészítette ki, így ismerhettük meg többek között a Monogram Multicolore Courtney MM, PM, illetve Pochette táskákat is. A táskákon tökéletesen kombinálódott a fényes Monongram Multicolore vászon, a merész arany szegecsekkel. A káprázatos szín - és attitűd tökéletes volt arra, hogy még a legegyszerűbb öltözéket is feldobja.
 

2010-ben azonban, a Courtney táskákat egy teljesen más szemszögből csodálhatjuk meg, hiszen idén ezeket a termékeket a dombornyomott, fukszia színű bőr teszi még különlegessebbé. A fő koncepció az igazi Rock'n Roll, a merész életstílus megtestesítése volt. A dombornyomott monogram mintázat és az arany szegecsek igazán látványos megjelenést kölcsönöznek a táska viselőjének.

A táska természetes  dombornyomott borjúbőrből készült. A belső térhez, dupla cipzárral férhetünk hozzá. A központi rekeszen kívül, egy mobiltelefontartó, illetve egy lapos zseb is található a táskán belül.   Mértei: 23 cm x 27 cm x 39 cm. Ára: 2. 240 Euro.
A táska limitált kiadásban jelenik csak meg, február 1-jétől számítva kizárólag 6 hónapon keresztül kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://louisvuitton.blog.hu/api/trackback/id/tr491794876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása